PRESSEMEDDELELSE

I 2019 udvidede ESS Group til Danmark, da det fik muligheden for at overtage det historiske Marienlyst Strandhotel. Nu er det tid til næste skridt, som tages gennem lanceringen af Rox Resort i Køge, med det vi kalder “Ocean Front Living with Continental Elegance” blot 20 minutter fra København.

”Da vi for nogle år siden fik muligheden for at tage ESS til Danmark, følte vi med det samme, at hele vores familie af destinationer var i udvikling. Ikke kun med hensyn til, at der nu strømmer mere gammeldansk til, men frem for alt fordi danske gæster og Danmark har en international aura og følelse, som vi godt kan lide. Michael Lauritsen, der er administrerende direktør på Marienlyst, har flot vist os vejen frem og vores egne tanker om gæstfrihed, aktiviteter, møder, mad og drikke. For ikke at glemme boligindretning, der har giftet sig perfekt med danske gæsters ønske om at kunne opleve mere. Vi elsker Danmark, og derfor er vi nu stolte over at kunne fortælle, at vi åbner vores 15. hoteldestination kun 20 minutter fra København, Rox Resort i Køge.” siger Jonas Stenberg, CEO for ESS Group.

Køge er en by med knap 40,000 indbyggere beliggende på Sjællands kyst, 6 km fra København. Rox Resort bygges lige ved stranden ved byens lystbådehavn med udsigt over havet. På Sjælland er der i dag ingen større hotelresorts, hvor der er fokus på oplevelser og nærheden til Danmarks hovedstad og den nye bro fra Tyskland gør beliggenheden meget interessant. Rox Resort vil tilbyde 158 værelser, hvoraf 6 er suiter, 8 mødelokaler, pool på taget samt indendørs poolklub samt 2 restauranter og 5 barer, fitnesscenter, padelbaner, 4 pejse og legeplads. På området vil der også være padelbaner og en gårdhave med boule, en fodboldbane og en smuk have. Hvor den overordnede følelse vil være – “Lad bølgernes blide svaj lulle dig ind i en salig tilstand, omsluttet af indretning med kolonial touch”.

“Rox Resort vil være et strandresort med international klasse og et perfekt skridt for os til at komme endnu tættere på Europa. Vi henter inspiration fra Marienlyst men også fra det, vi har skabt gennem årene i Sverige som Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle i Göteborg og Ellery Beach House i Stockholm. Vi ønsker at skabe et indbydende, elegant resort med en følelse af at komme hjem. Du finder detaljer fra Hong Kong og England i materialevalg og den samlede oplevelse. Poolen på taget og haven med udsigt til havet er noget helt særligt, og håbet er, at både københavnerne og byen Køge vil elske det lige så højt, som vi allerede gør.” siger Jonas Stenberg.

Rox Resort er bygget med en høj standard, når det kommer til CO2-påvirkning og bliver et af Danmarks mest energieffektive resorthoteller, da det er forbundet med det lokale varmeværk, hvor den primære kilde er træaffald fra et lokalt savværk. Rox Resort åbner i sommeren 2025 og dermed vil Michael Lauritsen, der også er administrerende direktør for Marienlyst, varetage rollen som Country Manager. Carl Hegestad, tidligere hotelchef i Ystad Saltsjöbad, bliver administrerende direktør for ESS’s 15. destination, Rox Resort.

Link to pressemeddelelsen på svensk her.

Skriv en kommentar

SENESTE POSTERINGER

Herfølge fakta

Herfølge, by 5 km sydvest for Køge. På 25 år er Herfølge vokset fra at være en mindre stationsby til en stor bolig- og erhvervsforstad til Køge og København.

~ Den Store Danske

Designed with WordPress