Ej, hvis I blot kunne dufte til luften herude lige nu!

Simon er igang med at grille kylling til aftenens udsolgte fællesspisning, og Chris er atter igang i pølseriet! Der kommer 2 nye varianter over i Makketutten i morgen – en med fermenteret hvidløg og en med chili/cheddar!

Det er inde på http://www.lillesyd.dk/ingrediensen at I kan booke pladser til vores hyggelige torsdage. I sidder ved langborde og deles om maden, inden I til sidst, selv rydder af i bedste højskolestil.
Næste uge står den på spareribs, bagekartofler med enten smør eller creme fraiche og coleslaw! Til dessert er der abemad med råcreme.

Husk også vores tapas og sangria aften, lørdag d. 29/6!
I kommer alle kl. 18, vi har lavet en ordentlig balje sangria og så bliver der ellers serveret tapas i stor stil. Gambasrejer med chili og persille, oliven, brød, pølser, skinker, oste, dips. I kommer ikke til at mangle noget 😋 er man ikke til rødvin med appelsinjuice og frugt, har vi selvfølgelig meget andet godt på køl

Ses vi?

Skriv en kommentar

Herfølge fakta

Herfølge, by 5 km sydvest for Køge. På 25 år er Herfølge vokset fra at være en mindre stationsby til en stor bolig- og erhvervsforstad til Køge og København.

~ Den Store Danske

Designed with WordPress